De 13 Manen Transformatiecyclus

 21 maart 2016  –  26 april 2017

 Een 1-jarige reis naar binnen
Online cursus

Wil jij graag je hart dieper openen? Wil jij ook groeien naar je ware kracht, maar heb je geen tijd of puf voor een intensieve persoonlijke ontwikkelingstraining? Dan is dit de oplossing. De 13 Manen Transformatiecyclus is uitermate geschikt voor druk bezette mensen, want je hoeft nergens naartoe. Een jaar lang ontvang je elke Nieuwe Maan (13x) een Hart van Smaragd essence per post en bijbehorende Teachings per email over een specifiek thema. Hiermee ga je een versneld, simpel en gedragen transformatieproces in naar de liefde in je hart, je ware potentie en je levensvreugde. Het enige wat je hoeft te doen is 3x per dag 3 drupjes van je Hart van Smaragd essence te nemen. Deze essences staan bekend om hun diep transformatieve werking. Door hun hoge trilling trekken ze je door je persoonlijke obstakels heen en leiden je naar je kracht, je talenten en ware potentie. Het kan niet eenvoudiger!

‘Deelnemen aan de 13 Manen Transformatiecyclus is tot nu toe
de beste investering in mijn leven geweest’

We gebruiken de energieën van de Nieuwe Maan als een soort blikopener, omdat die ons ’t sterkst ondersteunen bij het loslaten van oude ballast. De vibratie van de Hart van Smaragd essences openen je hart, waar ze op het allerdiepste niveau van je bewustzijn ongewenste en limiterende energieën zullen losweken en vervolgens laten opgaan in Licht. Dit is een krachtig proces dat elke maand een laagje dieper gaat. Tegelijkertijd is dit ook een heel subtiel en zachtaardig proces, omdat het Hart van Smaragd Licht je continu blijft ondersteunen, dragen.

‘Ik heb nu vaak momenten waarin ik zomaar blij ben,
omdat ik mijzelf mag zijn in dit leven,
en alles om me heen sprankelt’

De 13 Manen Transformatiecyclus is ontworpen om je in contact brengen met je diepste verlangens, je levensdoel en je ware potentie – al deze informatie zetelt in jouw hart. De inname van 13 essences van Vloeibaar Licht zal jouw vibratie zodanig verhogen, dat je ongezonde gewoontes en negatieve patronen achter je kunt gaan laten. Vanwege hun lage vibratie kunnen ze dan simpelweg niet meer in je voortbestaan.

‘De 13 Manen heeft me geholpen om mijn spirituele leven en praktijk te verdiepen,
wat subtiele maar diepgaande veranderingen heeft aangezet’

De Teachings worden verzorgd door 6 Elders van de Emerald Heart School of Enlightenment, onder wie ikzelf.

‘De kern van mijn wezen is rustiger geworden,
ik heb meer geduld
en ik ben in staat om de dingen te accepteren zoals ze komen’

Taal: Je zult alle Teachings in het Engels ontvangen. Ik zal fungeren als je contactpersoon en kan je indien nodig bijstaan in de Nederlandse of Engelse taal.

Startdatum: 21 maart is de startdatum. Vanaf die dag word je energetisch voorbereid. Ook ontvang je per email de startinformatie en per post je eerste flesje. Op 7 april is het Nieuwe Maan en begin je met je eerste Hart van Smaragd essence.

Ervaringen: https://harrietkroon.nl/ervaringen/met-13-manen-transformatiecyclus/

Prijs: €795,- all-in. Je krijgt hiervoor: 13 Emerald Heart flesjes vol Vloeibaar Licht, alle verzending, BTW en een of meerdere maandelijkse Teachings. Als je niet in Nederland woont, kan het zijn dat ik wat extra portokosten in rekening moet brengen. Herhalers, actieve Hart van Smaragd Practitioners, Host en Divine Plan Healers krijgen korting.

€50,- Korting tijdens de Maand van de Spiritualiteit

Korting voor nieuwkomers: Nieuwkomers die zich inschrijven tijdens de Maand van de Spiritualiteit (15 januari t/m 14 februari) ontvangen maar liefst €50,- korting.

Inschrijven: Je kunt je nu al inschrijven door €100,- aan te betalen. Dit bedrag is niet-retourneerbaar. Het voordeel van nu al inschrijven is dat je de deelnamekosten kunt spreiden. Je mag ook in delen betalen, mits je laatste deel uiterlijk op 21 maart binnen is.

Vragen en/of opgave: hallo@harrietkroon.nl, tel. 06 4645 8763.

Deel dit via

twitterlinkedinmailtwitterlinkedinmail

Volg mij op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:Archief