Tijdens de Maand van de Spiritualiteit (15 januari t/m 14 februari) ontvang je maar liefst €50,- korting op deelname aan de 13 Manen Transformatiecyclus. Deze jaarcyclus voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling loopt van 21 maart 2016 tot 26 april 2017. Als deelnemer ontvang je elke Nieuwe Maan (13x) een Hart van Smaragd essence per post en bijbehorende Teachings per email rondom een specifiek thema.

Wegens groot succes voortgezet:
de 13 Manen Transformatiecyclus,
de online cursus naar je ware zelf

Deze simpele maar uiterst krachtige jaarcyclus is bij uitstek geschikt voor drukke mensen die graag aan hun eigen transformatie willen werken, maar geen tijd of puf hebben om een intensieve training bij te wonen. Het enige wat je hoeft te doen is 3x per dag 3 drupjes van je Hart van Smaragd essence in te nemen. Simpeler kan het niet.

Hart van Smaragd essences zijn uitermate doeltreffend in het wegnemen van oude energieën, het doorbreken van hinderlijke patronen en om je meer in contact te brengen met je gaves, talenten en je levensmissie. In de 13 Manen Transformatiecyclus ontvang je elke 28 dagen een nieuwe essence, waardoor transformatie gegarandeerd is.

De 13 Manen Transformatiecyclus heeft het afgelopen jaar voor het eerst plaatsgevonden. Natuurlijk geldt dat een nieuw jaar nieuwe energieën met zich mee brengt. Er zullen dus andere, uitermate actuele essences en Teachings worden verstuurd.

Ervaringen van deelnemers

Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen? https://harrietkroon.nl/ervaringen/met-13-manen-transformatiecyclus/

Deelnamekosten

Deelname aan de 13 Manen Transformatiecyclus is €795,-. Herhalers, actieve Emerald Heart Practitioners, Hosts of Divine Plan Healers krijgen korting. Tijdens de Maand van de Spiritualiteit (15 januari t/m 14 februari) ontvangen alle nieuwkomers €50,- korting en betaal zij dus maar €745,-.

Je investering is all-in, je krijgt:

  • alle 13 Emerald Heart flesjes vol Vloeibaar Licht,
  • verpakking en verzending, en
  • elke maanperiode Teachings via email.

Als je niet in Nederland woont, kan het zijn dat ik wat extra portokosten in rekening moet brengen.

Meer informatie

Meer informatie over de tweede 13 Manen Transformatiecyclus kun je vinden op https://harrietkroon.nl/13-manen-transformatie/

Mochten er nog onduidelijkheden zijn, mail me dan even op hallo@harrietkroon.nl

Opgeven kan nu al, deelnamekosten kun je spreiden

Je kunt je alvast inschrijven door €100,- aan te betalen. Dit bedrag is niet-retourneerbaar. Het voordeel van nu al inschrijven is dat je de deelnamekosten kunt spreiden. De rest van je betaling dient uiterlijk 21 maart binnen te zijn, omdat dat de dag is waarop het Hart van Smaragd Licht je energetisch gaat voorbereiden. De eerste essence ontvang je in de dagen voorafgaand aan 7 april, wanneer de eerste maanperiode van de 13 Manen Transformatiecyclus start.

Mocht je mensen kennen waarvan je denkt dat die graag een versneld, simpel en gedragen transformatieproces ingaan naar hun ware potentie en levensvreugde, dan kun je die alvast gaan wijzen op de kans die hun in maart te wachten staat. Zij mogen mij natuurlijk altijd bellen of mailen met vragen.

Ik hoop je te mogen ontmoeten in deze fascinerende reis van een heel jaar, waarin we ons weer laten dragen door het Hart van Smaragd Licht.

In liefde,

Harriët