Hoe word ik Hart van Smaragd Meditatieleider?

Voor een leven lang plezier van het Hart van Smaragd Licht

Als Hart van Smaragd meditatieleider organiseer je je eigen bijeenkomsten en nodig jij het Hart van Smaragd Licht daarin uit. Door in dit Licht te ‘baden’ krijgen de deelnemers (en jijzelf) inzicht in wat jullie op dat moment in de weg staat in je persoonlijke groei. Hiervoor mag jij ieder een essence van Vloeibaar Licht aanbieden, die je programmeert met een persoonlijk doel. Iedereen krijg dus een eigen flesje mee voor zijn eigen individuele ontwikkeling.

  • Een Hart van Smaragd meditatiebijeenkomst duurt twee uur en is enorm inspirerend en vervullend voor alle deelnemers, ook jijzelf.
  • Je kunt natuurlijk ook 1 op 1 meditaties aanbieden of lekker in je eentje baden in het Licht.
  • In het (Engelstalige) document What is an Emerald Heart Gathering? vind je meer informatie.

Individuele training van maar een paar uur

De training om Hart van Smaragd Meditatieleider te worden is individueel en duurt een paar uur. Dit kan telefonisch of via Skype. Je hebt geen ervaring nodig met mediteren of het Hart van Smaragd Licht. Dit komt spelenderwijs. Om een essence te programmeren met een individueel doel, is het noodzakelijk dat je kunt pendelen. Dit kan ik je leren.

Investering

♥  De training tot Hart van Smaragd Meditatieleider kost €298,-. Dit is inclusief je levenslange hartconnectie met het Hart van Smaragd Licht, een starterskit van 6 Hart van Smaragd essences en BTW.

♥  De ervaring leert dat je rond je eerste drie bijeenkomsten vragen kunt hebben of begeleiding wenst. Hiervoor neem je mentorsessies. Voor elke sessie bereken ik mijn uurtarief €150,- inclusief BTW. Ik reken slechts per minuut, waardoor we zo lang of kort kunnen spreken als nodig.

Informatie & opgave

hallo@harrietkroon.nl / M 06 4645 8763

Ontvang onze nieuwsbrief

* Verplicht veld

Archief