Hoe leer ik pendelen?

In anderhalf à twee uur kan ik je leren pendelen. Met behulp van een pendel kun je je onderbewuste vragen stellen, bijvoorbeeld of iets al dan niet goed voor jou is. Natuurlijk is het zaak om na de workshop te oefenen om vaardiger te worden, maar de basistechniek heb je onder de knie.

Om Hart van Smaragd Meditatieleider of –Essence Therapeut te worden, is het nodig om te kunnen pendelen. Want zo kun je niet alleen heel snel en doeltreffend nagaan welk issue iemand in de weg zit, maar ook welke essence(s) daarvoor geschikt zijn.

Gouden tip

Om thuis te oefenen is een Hart van Smaragd Bach Bloesem Kit heel geschikt. Deze bestaat uit 40 essences (Bach Bloesem remedies waaraan het Hart van Smaragd Licht is toegevoegd). Op momenten dat je diep in proces bent, is het bijzonder fijn om een of meerdere flesjes te kunnen pendelen die je hier vlot doorheen trekken.

Kosten

♥  Pendelcursus: €98,- incl. BTW.

♥  Hart van Smaragd Bach Bloesem Kit: €249,- incl. BTW, handige reismap en het boek Ocean of Emotion door David Ashworth, het oorspronkelijke kanaal van het Hart van Smaragd Licht. Dit boekje beschrijft de werking van Hart van Smaragd essences.

 

Ontvang onze nieuwsbrief

* Verplicht veld

Archief