Divine Plan Healing

Het healingsysteem voor vrouwen

Het Divine Plan Healing Systeem is het healingsysteem voor vrouwen. Het geschonken door Maria Magdalena om vrouwen te helpen om in hun blauwdruk, op hun pad en in hun kracht te stappen. Alles wat je hierbij als vrouw in de weg staat kun je met Divine Plan Healing transformeren, of het nou emotioneel, mentaal, energetisch of spiritueel is. Dat kunnen zaken zijn uit dit leven, uit vorige levens als vrouw of uit je voorouderlijke vrouwelijke lijn.

De Divine Plan Healing Methode is gloednieuw en daardoor bijzonder geschikt voor dit tijdperk van snelle persoonlijke transformatie. We leven in de tijd waarin het goddelijke vrouwelijke haar plek weer wil innemen (the Rise of the Divine Feminine). De liefde en wijsheid van Maria Magdalena staat je nu ter beschikking om je te helpen je mannelijke en vrouwelijke aspecten in balans te brengen. Dit geldt overigens ook voor mannen, want ook in hen is het goddelijke vrouwelijke bewustzijn aan het ontwaken. Maar over het algemeen zijn degenen die als vrouw geboren zijn, ontvankelijker voor het helen van hun vrouwelijke thema’s en verwondingen.

In Divine Plan Healingen wordt gebruik gemaakt van het Hart van Smaragd Licht, waardoor de persoonlijkheid of bagage van de healer de uitkomst niet kan beïnvloeden. De Divine Love essence speelt ook een grote rol in deze nieuwe healingmethode.

6 Weken lang transformatieproces

Anders dan in andere healingen, staat een Divine Plan Sessie niet op zichzelf. Een Divine Plan Healing is het begin van een 6 weken durend transformatieproces. De ontvanger krijgt dus veel meer dan een healing. Tijdens de sessie begint het Hart van Smaragd Licht te werken op het doel van de healing. Door vanaf deze dag de Divine Love essence in te nemen, wordt de healing dagelijks verlengd en verdiept. Een flesje duurt ongeveer 4 weken. De vibratie van de Divine Love essence werkt vervolgens nog 2 weken langer door, dus in totaal krijgt de ontvanger een transformatieproces van 6 weken.

Moeder van het Divine Plan Healing Systeem

Lynne Shaw, mijn collega-Elder van de Emerald Heart School of Enlightenment, heeft het Divine Plan Healing Systeem op 22 oktober 2013 ontvangen van Maria Magdalena met de hulp van Jezus. Op 16 augustus 2014 vroeg Lynne mij om de Moeder van het Divine Plan Healing Systeem te worden. Haar Guidance had haar te kennen gegeven dat haar een nieuwe levensrol wachtte en dat ik de persoon was om haar ‘baby’ aan over te dragen (zie Blog). De rol van Moeder bestaat uit het ontvangen van Guidance over de verdere ontwikkeling van het Divine Plan Healing Systeem en het uitdragen ervan. Mijns inziens heeft deze gloednieuwe healingmethode de potentie om minstens zo populair als Reiki te worden. Wereldwijd.

Op afstand ontvangen

Over het algemeen geef ik alle Divine Plan Healingen op afstand. Dus waar je je ook maar ter wereld bevindt, kun je een healing ontvangen. Dit bespaart je niet alleen reistijd maar ook reiskosten.

Healer worden kan ook op afstand

Ben je geïnteresseerd om Divine Plan Healer te worden? De methode is eenvoudig en in 1 dag te leren in Amsterdam of op locatie. De healer training kun je ook op afstand ontvangen, via Skype of Zoom (online video). We spreken dan drie dagdelen van ca. 2 à 2,5 uur af waarin je je training ontvangt, inclusief de inwijding. Je hart wordt dan verbonden met het Hart van Moeder Aarde. Dit helpt enorm om beter te gronden, zodat je het Hart van Smaragd Licht kunt gaan dragen. Check de Agenda voor trainingen en open informatieavonden.

Je hoeft geen ervaring te hebben met healing, het Hart van Smaragd Licht of Divine Plan Healing.

Divine Plan Healing School

In het voorjaar van 2016 heb ik de internationale Divine Plan Healing School opgericht. Er is ook een website www.divineplanhealingschool.org. Vergeet daar niet de Divine Plan sieraden te bekijken, waarmee je jezelf kunt supporten. Uniek als cadeau of om jezelf mee te verwennen :-).

Deel dit via

twitterlinkedinmailtwitterlinkedinmail

Volg mij op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:Archief