Divine Plan Healing

Het healingsysteem voor de 21ste eeuw

Het Divine Plan Healing Systeem is het healingsysteem voor de 21ste eeuw. Het is geschonken door Maria Magdalena (2013) om jou te helpen om in je blauwdruk, op je pad en in je kracht te stappen. Alles wat je hierbij in de weg staat kun je met Divine Plan Healing transformeren, of het nou emotioneel, mentaal, energetisch of spiritueel is. Een belangrijk aspect van dit healingsysteem is dat je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten steeds meer in balans komen. Hierdoor val je steeds meer samen met je eigen, individuele blauwdruk.

Het Divine Plan Healing Systeem is gloednieuw en daardoor bijzonder geschikt voor dit tijdperk van snelle persoonlijke transformatie. We leven in de tijd waarin het goddelijke vrouwelijke haar plek weer wil innemen (the Rise of the Divine Feminine). De liefde en wijsheid van Maria Magdalena staat je nu ter beschikking om je te helpen je mannelijke en vrouwelijke aspecten in balans te brengen. Dit geldt niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen, want ook in hen is het goddelijke vrouwelijke bewustzijn aan het ontwaken.

In Divine Plan Healingen wordt gebruik gemaakt van het Hart van Smaragd Licht, waardoor de persoonlijkheid of bagage van de healer de uitkomst niet kan beïnvloeden. De Divine Love essence speelt ook een grote rol in dit nieuwe healingsysteem.

6 Weken lang transformatieproces

Anders dan in andere healingen, staat een Divine Plan Sessie niet op zichzelf. Een Divine Plan Healing is het begin van een 6 weken durend transformatieproces. De ontvanger krijgt dus veel meer dan een healing. Tijdens de sessie begint het Hart van Smaragd Licht te werken op het doel van je healing. Door vanaf deze dag de Divine Love essence in te nemen, wordt je healing dagelijks verlengd en verdiept. Een flesje duurt ongeveer 4 weken. De vibratie van de Divine Love essence werkt vervolgens nog 2 weken langer door, dus in totaal krijgt de ontvanger een transformatieproces van 6 weken.

Oprichster van de Divine Plan Healing School

Lynne Shaw, mijn collega aan de Emerald Heart School of Enlightenment, heeft het Divine Plan Healing Systeem op 22 oktober 2013 ontvangen van Maria Magdalena met de hulp van Yeshua. In het jaar erop kreeg zij steeds meer duidelijkheid over een nieuwe levensrol, waardoor zij op 16 augustus 2014 dit unieke en transformatieve healingsysteem aan mij overdroeg. In 2016 heb ik daarom de Divine Plan Healing School opgericht, een wereldwijde school om iedereen op onze planeet te kunnen bedienen – online en op locatie. Mijns inziens heeft deze gloednieuwe healingmethode de potentie om minstens zo populair als Reiki te worden.

Nieuwe levensmissie
Door op zo’n diep niveau met het Divine Plan Healing Systeem te werken, ontwikkelde mijn hart zich zodanig dat ik in staat was het Maria Magdalena Licht voort te brengen. Dit nieuwe spirituele Licht in de wereld brengen is mijn nieuwe levensmissie geworden. Daarom droeg ik het Divine Plan Healing System op 29 september 2020 over aan Alexandra Meyn.

Gecertificeerd healer worden
In de zes jaren waarin ik het hart van het Divine Plan Healing Systeem was, heb ik het verder geprofessionaliseerd door drie trainingsniveaus te ontwikkelen met uitgebreide handboeken in het Engels, Duits en Nederlands. Iedereen die wil, kan nu gecertificeerd healer of teacher worden. We hebben Divine Plan events georganiseerd in Australië, Frankrijk, Duitsland, Ierland en Nederland. In april 2019 werd de Divine Plan Healing School geaccepteerd en geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Op afstand ontvangen

Ik geef al mijn Divine Plan Healingen op afstand. Dus waar je je ook maar ter wereld bevindt, kun je een healing ontvangen. Dit bespaart je niet alleen reistijd maar ook reiskosten!

Healer worden kan ook op afstand

Wil je leren om Divine Plan healingen te geven aan jezelf of anderen? De methode is uiterst eenvoudig en in een dag te leren in Amsterdam of op locatie. Deze healingtraining kun je ook op afstand ontvangen, via Skype of Zoom (online video). We spreken dan drie dagdelen van ca. 2 à 2,5 uur af waarin je je training ontvangt, inclusief de inwijding. Deze inwijding helpt om beter te gronden, zodat je met het Hart van Smaragd Licht kunt gaan werken. Check de Agenda voor trainingen of boek je eigen trainingsdag direct bij mij.

Je hoeft geen ervaring te hebben met enige vorm van healing. Iedereen kan het leren.

Divine Plan Healing School

Op de website van de Divine Plan Healing School vind je alle ins en outs over Divine Plan Healing, en pagina’s vol met ervaringen, www.divineplanhealingschool.org. Vergeet daar niet de unieke sieraden te bekijken, zij zijn opgeladen met Licht! Door onze smaragden of roze saffieren te dragen support je jezelf steeds met het Hart van Smaragd Licht of het Licht van Maria Magdalena. Uniek als cadeau of om jezelf mee te verwennen :-).

Ontvang onze nieuwsbrief

* Verplicht veld

Archief