Hoe kan ik een Divine Plan Healing ontvangen?

In je eigen huis, makkelijker kan ’t niet

Om een exclusieve Divine Plan Healing te ontvangen van Harriët Kroon, de draagster van het Divine Plan Healing systeem, hoef je niet te reizen. Dit bespaart jou tijd en geld. Alle soorten Divine Plan Healingen (individueel, voor een groep of voor een gebeurtenis) kunnen van een afstand worden gegeven, waar ter wereld je ook maar bent. Een ander voordeel van het ontvangen van een afstandshealing is dat je op je eigen plek meer ontspannen zult zijn. Hierdoor kun je de sessie op het diepst mogelijke niveau ontvangen. Harriët woont in Amsterdam en 99% van haar healingen geeft zij op afstand.

Harriët spreekt naast Nederlands vloeiend Engels en begrijpt Duits, Frans en Spaans.

Hoe gaat een afstandshealing?

Om Harriët te laten weten dat je aanvraag serieus is, betaal je vooruit en zend je haar daarna een e-mail met je adresgegevens. Zodra zij je overboeking heeft ontvangen stuurt zij je de Divine Love essence per post. Met deze drupjes verleng en verdiep je je healing met maar liefst 6 weken! Per e-mail maken jullie de healingafspraak.

Op het tijdstip van je healing bel of Skype je Harriët voor een korte intake. Indien nodig, zal zij je helpen om je healingdoel te bepalen. Ook stellen jullie dan de datum vast voor de follow up sessie, over een maand, om de resultaten te bespreken. Vervolgens verbreken jullie de verbinding en kun je op je bank of bed gaan liggen onder een deken of laken. Harriët zal je dan de healing geven. Je kunt daarbij in een diepe ontspannen staat geraken die op slapen lijkt. Zodra je wakker wordt of voelt dat de healing over is, neem je een glas water met 3 drupjes van je essence. Je hebt vervolgens even emailcontact met Harriët over wat je tijdens de healing hebt ervaren. Vier weken later bel of Skype je Harriët voor de eindbespreking.

De kosten

Een Divine Plan Healing Sessie van Harriët Kroon kost €125,-. Dit is inclusief de Divine Love essence à €26,50, de verzending, de follow up sessie van 10 minuten (vier weken later) en BTW. Binnen Nederland kost de verzending van de essence €7,- en daarbuiten €10,-.

Verhindering

  • Bij een afzegging binnen 48 uur voor de healingsessie wordt er €50,- in rekening gebracht.
  • Bij een afzegging binnen 48 uur voor de nabespreking wordt er €50,- in rekening gebracht.

Ervaringen

Waarom niet even de intrigerende en bijzondere ervaringen lezen van ontvangers van een Divine Plan Healing?

Divine Plan Healing School

Neem een kijkje op de website van de Divine Plan Healing School voor alle ins en outs over dit healingsysteem www.divineplanhealingschool.org

Plan je healing nu

hallo@harrietkroon.nl  |  tel. +31 (0)6 4645 8763

Deel dit via

twitterlinkedinmailtwitterlinkedinmail

Volg mij op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:Archief