Hoe kan ik een Divine Plan Healing ontvangen?

In je eigen huis, makkelijker kan ’t niet

Om een exclusieve Divine Plan Healing te ontvangen van mijzelf, de draagster van het Divine Plan Healing systeem, hoef je niet te reizen. Dit bespaart jou tijd en geld. Alle soorten Divine Plan Healingen (individueel, voor een groep of voor een gebeurtenis) kunnen van een afstand worden gegeven, waar ter wereld je ook maar bent. Een ander voordeel van het ontvangen van een afstandshealing is dat je op je eigen plek meer ontspannen zult zijn. Hierdoor kun je de sessie op het diepst mogelijke niveau ontvangen. Ik woon in Amsterdam en 99% van mijn healingen geef ik op afstand.

Talen: ik spreek naast Nederlands vloeiend Engels en begrijpt Duits, Frans en Spaans.

Hoe gaat een afstandshealing?

Om mij te laten weten dat je aanvraag serieus is, betaal je vooruit en zend je mij daarna een e-mail met je adresgegevens. Zodra ik je overboeking heb ontvangen stuur ik je de Divine Love essence per post. Met deze drupjes verleng en verdiep je je healing met maar liefst 6 weken! Per e-mail maken wij de healingafspraak.

Op het tijdstip van de healing bel of Skype/Zoom je mij voor een korte intake. Indien nodig, zal ik je helpen om je healingdoel te bepalen. Ook stellen we dan de datum vast voor de follow up sessie, over een maand, om de resultaten te bespreken. Vervolgens verbreken we de verbinding en kun je op je bank of bed gaan liggen onder een deken of laken. Ik zal je dan de healing geven. Je kunt daarbij in een diepe ontspannen staat geraken die op slapen lijkt. Zodra je wakker wordt of voelt dat de healing over is, neem je een glas water met 3 drupjes van je essence. Je hebt vervolgens even emailcontact met mij over wat je tijdens de healing hebt ervaren. Vier weken later bel of Skype/Zoom je mij weer voor de eindbespreking.

De kosten

Een Divine Plan Healing Sessie van mijzelf kost €149,95. Dit is inclusief de Divine Love essence à €25,51, de follow up sessie van 10 minuten (vier weken later), porto en BTW. Via de webshop van mijn Divine Plan Healing School kun je heel eenvoudig zo’n VIP-healing bestellen.

Verhindering

  • Bij een afzegging binnen 48 uur voor de healingsessie wordt de volle €149,95 in rekening gebracht.
  • Bij een afzegging binnen 48 uur voor de nabespreking wordt er €50,- in rekening gebracht.

Ervaringen

Waarom niet even de intrigerende en bijzondere ervaringen lezen van ontvangers van een Divine Plan Healing?

Boek je healing hier

Ontvang onze nieuwsbrief

* Verplicht veld

Archief