Hoe word ik Divine Plan Healer?

In slechts 1 trainingsdag leer je om jezelf en anderen uiterst krachtige maar eenvoudige healingen te geven met het Hart van Smaragd Licht. Op deze dag ontvang je ook een persoonlijke initiatie die a) het Pad van Licht in je opent en b) je hart verbindt met de kern van Moeder Aarde. Hierdoor raak je beter gegrond en kun je het Hart van Smaragd Licht gaan dragen.

Voor een leven lang plezier van het Hart van Smaragd Licht

Deze training is voor absolute beginners en gevorderde en professionele healers.

Aan het eind van de dag krijg je een certificaat als bewijs dat je hebt deelgenomen aan de training en dat je de initiatie hebt ontvangen.

Groeiperiode

Na de training kun je een groeiperiode van minimaal 3 maanden ingaan, waarin je wordt begeleid naar een succesvolle positie. In deze groeifase sta ik je als mentor ten dienst. Dit is om je te ondersteunen in je groei en om opkomende vragen te beantwoorden. Ondertussen oefen je op jezelf, familieleden en/of vrienden en leer je werken met de Divine Love essence. Deze essence speelt een cruciale rol in de Divine Plan Healing Methode, doordat de inname hiervan het healingproces dagelijks verdiept tot een 6 weken durend transformatieproces.

Als je deze periode succesvol hebt afgerond (minimaal 3 mentorsessies en voldoende ervaring met het werken met het Hart van Smaragd Licht), ontvang je je certificaat als Hart van Smaragd Divine Plan Healer. Bovendien kun je jouw profiel gratis laten opnemen op de Engelstalige website van de Emerald Heart School of Enlightenment. Dit is de garantie dat jouw kwaliteit en jij als healer erkend worden door de school. Voor elke mentorsessie bereken ik mijn uurtarief van €120,- incl. BTW. Ik reken per minuut, waardoor we zo lang of kort kunnen spreken als nodig. Alle sessies doe ik op afstand (telefoon), waardoor je geen reistijd en -kosten kwijt bent. Lekker makkelijk.

Talen

Ik geef de training zowel in het Nederlands als in het Engels. Je kunt kiezen uit een Nederlands-, Engels- of Duitstalig werkboek.

Wanneer

De training vindt regelmatig plaats, kijk even in de Agenda of er alweer een open introductieavond en een cursusdatum geprikt zijn. Ik geef de cursus ook op aanvraag en op afstand (via Skype of Zoom in 3 sessies van ca. 2 uur). We prikken de datum/data dan samen, zodat jij altijd kunt.

Investering

De Divine Plan healing training kost €469,- inclusief je persoonlijke inwijding, het handboek, 3 essences (waarde €79,50), BTW, thee, koffie, snacks en een heerlijke lunch.

Boek je training nu

hallo@harrietkroon.nl / mob. 06 4645 8763.

Meer informatie

Kijk ook op de website van mijn healingschool: www.divineplanhealingschool.org

Deel dit via

twitterlinkedinmailtwitterlinkedinmail

Volg mij op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:Archief