Hoe word ik Divine Plan Healer?

In slechts 1 trainingsdag leer je om jezelf en anderen uiterst effectieve maar eenvoudige healingen te geven met het Hart van Smaragd Licht. Op deze dag ontvang je ook een persoonlijke inwijding die a) het Pad van Licht in je opent en b) je hart verbindt met de kern van Moeder Aarde. Hierdoor raak je beter gegrond en kun je met het Hart van Smaragd Licht gaan werken.

Voor een leven lang plezier van het Hart van Smaragd Licht!

Aan het eind van de dag krijg je een certificaat als bewijs dat je hebt deelgenomen aan de training en dat je de inwijding hebt ontvangen.

Groeiperiode

Na de training kun je een groeiperiode van minimaal 3 maanden ingaan, waarin je wordt begeleid naar een succesvolle positie. In deze groeifase sta ik je als mentor ten dienst. Dit is om je te ondersteunen in je groei en om opkomende vragen te beantwoorden. Ondertussen oefen je op jezelf, familieleden en/of vrienden en leer je werken met de Divine Love essence. Deze essence speelt een cruciale rol in de Divine Plan Healing Methode, doordat de inname hiervan het healingproces dagelijks verdiept tot een 6 weken durend transformatieproces.

Als je deze periode succesvol hebt afgerond (minimaal 3 mentorsessies en voldoende casussen), ontvang je je certificaat als Hart van Smaragd Divine Plan Healer. Bovendien kun je jouw profiel gratis laten opnemen op de website van de Divine Plan Healing School. Dit is de garantie dat jij als healer erkend wordt door mijn school.

Voor elke mentorsessie bereken ik mijn uurtarief van €150,- incl. BTW. Ik reken per minuut, waardoor we zo lang of kort kunnen spreken als nodig. Alle sessies doe ik op afstand (telefoon), waardoor je geen reistijd en -kosten kwijt bent. Lekker makkelijk!

Talen

Ik geef de training zowel in het Nederlands als in het Engels. Je kunt kiezen uit een Nederlands-, Engels- of Duitstalig werkboek.

Wanneer

De training vindt regelmatig plaats, kijk even in de Agenda of er alweer een datum geprikt is. Ik geef de cursus ook op aanvraag en op afstand (via online video). We prikken de datum/data dan samen, zodat jij altijd kunt.

Investering

De Divine Plan healing training kost €469,- inclusief je persoonlijke inwijding, het handboek, 3 essences (waarde €76,53), thee, koffie, snacks en een heerlijke lunch. Omdat de Divine Plan Healing School is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs, hoef ik geen BTW te heffen op deze training. 

Boek je training hier

 

Meer informatie

Kijk ook op de trainingspagina van de website van de Divine Plan Healing School.

Ontvang onze nieuwsbrief

* Verplicht veld

Archief