Ervaringen met Licht Programma’s

Licht Programma’s worden met name ingezet voor reparaties in het energieveld, van chakras of Earth Links. Ook zijn ze zinvol ter ondersteuning van een spoedig herstel bij operaties en andere ziektevoorvallen.

I will be forever grateful

I have been working with Harriët for 3 months and during this time I have become a more confident, assertive woman who knows what she wants. Harriët first identified my need to let go of my twin brother who was still with me even though he did not develop fully in my mother’s womb. While this process was emotional and hard as I greatly struggled with a sense of loneliness, I was continually supported by the Emerald Heart Light and Harriët. Once I fully let go of my twin brother soul, I understood myself, my wants and desires, on a greater level now that they were no longer mixed up with my twin brother. My greater understanding of myself has led to greater happiness as I start to realise the kind of friendships and relationships I want and as a result get more fulfilment from these. As I start a new chapter in my life I would like to thank Harriët for all her love and support, and encourage anyone thinking of working with the Emerald Heart Light to do so, as these past 3 months have truly changed my life for the better!

Many thanks for all your support over the past 3 months, it has had such a positive and profound effect on my life, I will forever be grateful!

Rosanne, England

Ik voelde me voortdurend gedragen

Hartelijk dank voor het Licht rondom mijn operatie! Ik was zo ontzettend bang voor de vervanging van mijn heup, dat ik dat jaren had uitgesteld en daardoor heel scheef was gaan lopen. Toen ik van de pijn niet meer onder de operatie uit kon, heb ik heel veel steun gehad van het Licht Programma. Ik kan het niet in woorden vangen, maar ik wist dat ik voortdurend gedragen werd. Ook na de ingreep, toen ik weer moest leren lopen, ervoer ik gedragenheid. Hoewel het een  hele klus was om weer te leren lopen en niet in mijn oude scheefstand te vervallen, ging het herstel bijzonder voorspoedig en kon ik me met onverwacht gemak door deze lastige periode heenslaan. Mijn fysiotherapeut was zelfs onder de indruk van mijn vlotte herstel.

Op een dag voelde ik dat er iets verdween. Het was de ondersteuning van het Licht, dat vertrok toen ik het niet meer nodig had. Ik vind het nog steeds heel raar, want ik ben niet zo van het zweverige, en ik kan het niet verklaren, maar dat het me geholpen heeft is voor mij zo klaar als een klontje.

K., Amsterdam

Onverwachte maar heldere signalen

Tijdens mijn Wheel of Light Programma is de weg naar mijn hart directer en krachtiger geworden. Ik sta meer in mijn kracht en kan beter rust vinden in periodes van onrust, stress en verdriet. Wanneer ik even de weg kwijt ben, roep ik tegenwoordig het Emerald Heart Licht aan en weet ik dat ’t goed is zoals ’t gaat. Het licht geeft onverwachte maar heldere signalen: boodschappen en cadeautjes die ik niet kan negeren. Ik ben erg blij dat ik in contact ben gekomen met het Emerald Heart. Voedend Licht dat ik niet kan missen.

Margriet de Graaf, Schouwerzijl

De logopediste was met stomheid geslagen

Mijn 80-jarige vader kreeg een ernstige beroerte en toen hij na 5 dagen ziekenhuis al wankelend naar huis mocht, kon hij nog steeds niet lezen en spreken. Hij begreep wel wat je zei, maar de arme man kon geen letters of cijfers meer begrijpen en zijn mond kon geen enkel woord meer produceren. Afasie was de diagnose en hij kreeg 3x per week logopedie om weer te leren praten. Ik heb hem toen op een Emerald Heart Licht Programma gezet om zijn herstel te ondersteunen. Het resultaat was verbluffend, ook voor mij met al jarenlange ervaringen met Licht Programma’s. Na 1 week kon hij weer lepel, vork en tafel zeggen en had-ie zichzelf met behulp van dobbelstenen langzaam maar zeker weer leren tellen. Na 2 weken liep hij minder wankel, kon hij af en toe zinnetjes formuleren en wilde hij de tuin weer in. Na 4 weken was de logopediste, die een sombere prognose had gesteld, met stomheid geslagen: ‘Zulk spoedig herstel heb ik nog nooit meegemaakt’. Twee maanden na zijn ziekenhuisopname slaagde hij met 0 fouten voor de afasietest en keek hij weer normaal uit zijn ogen. Het lopen en fysiek bewegen herstelde in de maanden daarna ook weer naar het niveau van voor de beroerte. Het was voor alle betrokkenen een wonder.

H., Emerald Heart Program Practitioner

Ontvang onze nieuwsbrief

* Verplicht veld

Archief