Ervaringen met Zuiveringen

 Onderstaande ervaringen zijn van mensen waarbij het Hart van Smaragd Licht is ingezet om ze te ontdoen van donkere energieën of entiteiten.

Ik voel me een bofkont, wat een bevrijding!

Een overnachtse zuivering? Ik wist niet dat dat bestond. En na uitleg van jou Harriët, vroeg je of ik die overnachtse zuivering wilde laten plaatsvinden. Het ging om het uitzuiveren van twee donkere energieën, één boven op mijn kruin en één bij mijn keel. Ik voelde gelijk dat ik mezelf een groot cadeau van bevrijding zou geven. Ik ging ervoor, want ik merkte al zo lang dat er iets in mijn systeem zat dat daar niet hoorde en ik had er last van.

Die nacht was de geestelijke wereld heel dichtbij. Het voelde bijzonder liefdevol, warm troostrijk in en om mij heen. Ook ervoer ik dat er hard aan mij gewerkt werd, door allerlei stroompjes en gewaarwordingen in mijn lijf. In mijn hoofd werd het steeds helderder, daar was iets weg. Donkere energieën verdwenen. Zeker voel ik nog de naweeën omdat de donkere energieën er zo lang gezeten hebben. Ik mag leren mij te ontspannen in het hele oude vechterige van binnen en de aanname “ik ben slecht”, dat bij de entiteiten hoorde, dat is niet meer nodig.

Ik mag wennen aan mijn nieuwe ik, in vertrouwen, het is goed. De donkere entiteiten zijn door het licht opgenomen en hebben nu hun eigen weg te gaan, zo ervaar ik dat. Ik voel mijzelf echt een bofkont, wat een bevrijding! Steeds meer leer ik nu te observeren in wat er in mijn innerlijke wereld stroomt en gebeurt. Dat geeft rust, vrede en kracht.

Ik mag mijn eigen pad bewandelen, ik ben het waard om zelf mijn lichaam meer en meer te gaan bewonen in liefde en dankbaarheid. Dank je wel Harriët voor je mooie liefdevolle begeleiding en dat je het mogelijk hebt gemaakt. Heel veel dank aan de geestelijke wereld die mij zo liefdevol heeft bevrijd en me geholpen heeft verlost te worden. Ik voel me gezegend door zoveel liefde en licht- begeleiding te hebben mogen ontvangen.

En voor nu,  ga ik mijn nieuwe pad bewandelen! Liefs van Christine Maria, Amsterdam

Er is iets controlerends verdwenen

‘Van de zuivering van die entiteit zelf heb ik niet zoveel gemerkt, maar ik voel me sinds een paar dagen meer ontspannen. Alsof er een controlerend iets is verdwenen. Het is wel even wennen om meer ontspannen te zijn – ik betrap me op de gedachte “kan ik er wel zonder?”. In mijn linker bovenkaak zat altijd een zeurgevoel naar mijn voorhoofd toe en dat is helemaal opgelost. Het is precies de plek waar mijn migraine altijd begon.’

De grote verstoorder is weg

‘Het is nu twintig uren na dat je de energetische zuivering in gang hebt gezet. Ik heb ’t idee dat de entiteit uit mijn hartchakra weg is, ik voel me lichter en blijer. Kan niet echt spreken van zeg maar een kaboem-moment; het leek erop alsof hij vannacht al weg was, maar dat vandaag overdag nog wat restjes zijn opgeruimd.’

De volgende ochtend: ‘Ik heb een hele rare nacht gehad, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik kon niet anders dan onbeweeglijk stilliggen, terwijl er voor mijn gevoel van alles in mijn lijf gebeurde. Dan weer voelde ik iets in mijn arm, dan weer rond mijn hart. En ik hield heel vaak mijn adem in – het was niet eng hoor, ik liet het maar gebeuren. Besloot me over te geven. Ik denk dat mijn lichaam ging helen op een heel diep niveau. Blijkbaar kon het iets in mij rechtzetten of “repareren”, nu de grote verstoorder uit mij weg is.’

Ik heb opeens grond onder mijn voeten

‘Vanaf het moment dat jij de entiteit in mijn basischakra ontdekte, werd ik voor mijn gevoel  al “aangeraakt” door het Licht waarmee jij werkt. Toen ik een paar uur later rustig in een stoel zat werd ik me ineens héél erg bewust van mijn stuitchakra: ik voelde daarin een sterke stroming van energie en óók in mijn beide benen en voeten! En dat is nog lang doorgegaan. Volgens mij heeft het zuiveringsproces zich tóen al voltrokken, maar dat kon ik op dat moment nog niet weten natuurlijk.

Wat ik sindsdien heb ervaren vind ik héél bijzonder. Een week geleden schreef ik nog in mijn dagboek: “Feitelijk heb ik nooit echt ‘grond onder m’n voeten’ gehad, wat ben ik toch kwetsbaar!”. En dat is dus precies wat er is gebeurd, lieve Harriët: voor het eerst in m’n leven voel ik grond onder mijn voeten. Ik moet er wéér om huilen! Daarom moest ik je ook vragen hoe lang die donkere energie al bij me was. Het verbaast me niets dat ik hem al mijn hele leven bij me gedragen heb. Ik heb al mijn 65 levensjaren zó hard moeten “werken” om überhaupt iets van gronding te ervaren. Ik ervaar nu meer rust in mij, in plaats van die eeuwige onrust, en minder kwetsbaarheid.”

Een paar weken later: ‘In de afgelopen weken heb ik meer en meer mogen ervaren hoe het is om (meer) op aarde aanwezig te zijn. Dat was geen onverdeeld genoegen. Bij het mediteren merkte ik dat mijn stuitchakra – dat altijd als “benauwd” aandeed – nu als een bijna onbegrensde ruimte voelt (!) met directe (!) doorstroming naar mijn benen en voeten (voorheen hield het hier op). Ook merk ik al gauw dat ik niet volledig in de war raak (en ook minder wegloop!) voor lastige en pijnlijke ervaringen. Ik blijf meer “op aarde”, maar voel me vaak wel minder “blij”. (Het valt me niet mee om op aarde te zijn: er is nu geen “ontkomen” meer aan.) En het lijkt erop dat ik beter kan voelen wat ik zélf wil . Op enig moment schrijf ik op: “Ik mag het óók leuk hebben! Ik hoef er niet voortdurend voor de ander te zijn.” Ondertussen ben ik een week geleden bij een hele fijne vrouw hier begonnen met een cursus over vrouwelijke seksualiteit (ik doe echt álles om meer contact te krijgen met en in mijn basis) en dat doet heel veel met me.”

 

Ik ben herboren, ik begin opnieuw

Het gaat goed met mij, ik zit in een sterk veranderingsproces. Na de zuivering lijkt alles er op dat ik een groot levensthema dat met bedreiging te maken had, los heb gelaten. Dat weerspiegelde zich in hoe ik relaties aan ben gegaan, hoe ik dingen heb uitgesteld, hoe veel eigenaar ik van mijn leven echt ben…. ga zo maar door… opnieuw leer ik het anders te doen. Alles anders doen. Bijna helemaal opnieuw beginnen met mijn leven, ik ben eigenlijk herboren.
Er gebeuren gekke dingen, mijn laptop is plots total loss, alle mailadressen zijn weg (deels kan ik het herstellen), ik heb een nieuw telefoontoestel, door een fout zijn alle telefoonnummers weg… ik begin opnieuw.
Mijn man en ik hebben onze trouwringen afgedaan, voelde als overbodig, past niet meer, plots komen scheef gegroeide verantwoordelijkheden over en weer aan het daglicht, we moeten het anders doen. Mijn man verandert ook mee, hij wil toch echt wel van zijn zaak met pand af.
Het is een heerlijke tijd, ik geniet ervan.

J.U.

Ik ben een essentiële angst kwijt

‘Door de “overnachtse zuivering” is er een essentiële angst verdwenen. Als ik nu denk aan ’t me overgeven aan dat wat het Universum me aanreikt, ervaar ik nu geen angst. Dat is zo anders. Ja, het is absoluut een grote bevrijding. Ik ben zo dankbaar dat je die belemmerende, donkere bagage uit mijn zonnevlechtcentrum en hartchakra hebt kunnen weghalen. Dat het in zo korte tijd kan, gedurende die ene nacht met daarna wat integratiedagen. De kracht van het Hart van Smaragd Licht is bijzonder groot.’

I’ve been reminded of what I am

‘The first night of the clearance process went well. During the next day I felt a sensation going through my body and I specifically felt the sensation in my forehead between my eyes. At one point when I was closing the car trunk I felt like my right arm wasn’t part of my body anymore. Some cramping in my arms and legs.

The second night I felt discomfort in my stomach, sensations in my hands and feet and I also felt like I was being choked by a negative energy, but since I was able to recognize it I focused on my light energies and was able to dissipate that feeling. After that I slept well.

The night after also went well. I had a feeling that seemed like pain but it was not painful in my arm and stomach. And the choking feeling when I went to bed was there, but not as severe as the first night. I sensed that the clearance was over, I felt much lighter and I could feel my vibration was higher, although I still had very little pain still in my right arm. Maybe it is something I have to work on.

Now, some days later, I’m feeling a lot better and not only feeling better, but I’ve been reminded of what I am and because of that feel that some of my peace and calmness have returned. Thank you.’

A., Curaçao

Ontvang onze nieuwsbrief

* Verplicht veld

Archief