Figure emerges from the comos

Cadeautje voor jou:
gratis ‘baden’, mediteren of opladen in het Hart van Smaragd Licht

Rondom de zonnewende bied ik je een gratis Licht Transmissie aan. Deze vindt plaats van zondag 19 om 01 uur ’s ochtends tot en met dinsdag 21 juni middernacht, lokale tijd. Je kunt dan 3 dagen gebruik maken van de transformatieve kracht van het Hart van Smaragd Licht. Dit cadeau is voor jou om je te ondersteunen in je persoonlijke en spirituele groei.

Hoe werkt het?

Het Hart van Smaragd Licht komt rechtstreeks uit de Bron en opent je hart op het allerdiepste niveau. Hierdoor word je meer verbonden met jezelf en krijg je meer helderheid en focus op je eigen leven. Je kunt deze driedaagse Licht Transmissie gebruiken om in te mediteren, te ‘baden’, te slapen, etc. met een bepaalde intentie. Je kunt het Licht ondersteuning bij van alles vragen, bijvoorbeeld:

  • Innerlijke rust vinden
  • Een antwoord op een levensvraag
  • Inzicht in een situatie krijgen

Waar zou jij graag ondersteuning bij willen? Is er iets in jouw leven wat je zou willen veranderen?

Hoe doe ik mee?

Het enige wat je hoeft te doen om 3 dagen lang het Licht te ontvangen is je registreren. Stuur een e-mailtje naar hallo@harrietkroon.nl. Nadien ontvang je af en toe een nieuwsbrief met activiteiten van de Divine Plan Healing School. Registratie is ook nodig als je al eens eerder hebt meegedaan aan een Licht Transmissie, zodat wij weten naar wie het Licht deze keer moet.

En dan?

Zodra je je hebt geregistreerd, zal het Licht je intentie afwachten tot het moment dat je het wilt ontvangen. Je kunt het dus tot je nemen op elk moment dat het jou schikt. Je hoeft je maar 1x te registreren, maar je kunt het Licht gedurende deze drie dagen zo vaak ontvangen als je wilt.