Harriët Kroon – Wie

Mijn breakdown werd mijn break through

Harriët KroonAls kind al had ik belangstelling voor het spirituele, maar in mijn opvoeding was daar geen ruimte voor. Ik besloot toen dat ik me later, tijdens mijn pensioen, zou gaan storten op de aura, chakra’s en andere ‘onzichtbare materie’. Eerst moest er ‘een degelijk beroep’ gekozen worden. Via de studie culturele antropologie (drs), de postdoctorale opleiding journalistiek en een enorm leuke en succesvolle carrière als journalist, eindredacteur en auteur, belandde ik van de ene op de andere dag in een crisis. Mijn breakdown werd mijn break through.

Op mijn 38ste kon er niet meer omheen dat ik meer was dan de optelling van fysiek lichaam plus ratio en dat ik mijn ziel verloochende. Terugkijkend is alles in een stroomversnelling gegaan. Ik heb mij omgeschoold bij gerenommeerde instituten en tegenwoordig ben ik energetisch therapeute, healer, teacher van het Divine Plan Healing Systeem, de oprichtster van de internationale Divine Plan Healing School en channel van The Mary Magdalene Light. 

Afgestudeerd aan de Barbara Brennan School of Healing

Mijn pad voer via Reiki, de 4-jarige, internationaal gerenommeerde therapeutenopleiding ‘Barbara Brennan School of Healing’ en ThetaHealing® naar het Hart van Smaragd Licht (zie Achtergrond). Pas toen ik dit ‘Emerald Heart Light’ gevonden had, stopte mijn zoektocht. Ik was thuisgekomen. In het werken met spiritueel Licht ligt mijn levensbestemming. De spirituele leraar David Ashworth, die het Hart van Smaragd Licht in 2005 ontving en op aarde verankerde, heeft mij persoonlijk opgeleid. Vervolgens ontving ik het Divine Plan Healing Systeem, waarin dit Licht een cruciale en fenomenale rol speelt. Tegenwoordig richt een groot deel van mijn leven zich op de door mij opgerichte Divine Plan Healing School (www.divineplanhealingschool.org). Ik wijd mensen in en leid ze op tot Divine Plan Healer. En sinds juni 2017 werk ik ook als channel van het Maria Magdalena Licht.

 

Harriët werkt volgens de bepalingen en de beroepscode van de VVBET (Verbond Van Beroepsbeoefenaren Energetische Therapie) en is aangesloten bij Quasir (expertisecentrum voor klachten, calamiteiten en geschillen in de zorg- en welzijnssector).

De Divine Plan Healing School staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

 

Harriët Kroon Logos

 

Le Tao de la Femme Lune docent

Energetisch werk vereist goed geworteld zijn in Moeder Aarde en jezelf. Daarom beoefen ik taoïstische gezondheidsoefeningen (Healing Tao). Deze zijn 5000 jaar beproefd en maken een wereldwijde opmars door. Ik heb uiteenlopende trainingen gevolgd bij grootmeester Mantak Chia, Fabienne Flamand, Michael Winn en diverse Nederlandse instructeurs. In 2012 ben ik als Healing Tao instructrice erkend door het Universal Healing Tao Institute van grootmeester Mantak Chia. In 2015 werd ik associate instructor in de Tao de la Femme Lune bij Fabienne Flamand.  (Re)vitaliserende en tevens ontspannende energieoefeningen en meditaties geef ik door in cursussen, workshops en privé-lessen. Neem een kijkje op mijn Healing Tao website: www.taomoments.nl.

Praktijk Harriët Kroon richt zich op persoonlijke en spirituele groei.

Mijn doel is jou in je blauwdruk, op je pad en in je zachte kracht te zetten.

Harriët

 

Email Harriët hier

Ontvang onze nieuwsbrief

* Verplicht veld

Archief