Hart van Smaragd Licht

Het Hart van Smaragd Licht (Emerald Heart Light) is een uiterst hoge vorm van energie en bewustzijn dat je kunt gebruiken voor je eigen ontwikkeling. Het opent je hart. Het toont je je diepste innerlijke waarheid. Ook helpt ’t je om dat wat je belemmert om te groeien los te laten.

Sinds ik het Hart van Smaragd Licht inzet voor mijn eigen persoonlijke groei, is mijn leven niet alleen in flow, maar ook in een stroomversnelling geraakt. Door het innemen van Hart van Smaragd essences ben ik duidelijker gaan voelen wat ik in het dagelijks leven wel en niet heb te doen. Ook heeft het me met mijn levensmissies in contact gebracht, die ik nu ten volle leef. Ik breng twee aspecten van het Christuslicht de wereld in: het Hart van Smaragd Licht (het mannelijke aspect) en het Licht van Maria Magdalena (het vrouwelijke aspect). Ik werk hiermee in consulten, workshops, trainingen, retraites, etc. Sinds 2014 ben ik de draagster van het Divine Plan Healing Systeem en in 2016 heb ik de internationale Divine Plan Healing School opgericht.

5c. Foto Dave 2015Spiritueel leraar David Ashworth kreeg in 2005 het Hart van Smaragd Licht uit het universum aangereikt en heeft dit in de aarde verankerd. Sindsdien staat deze lichtstraal uit de Bron ieder mens ten dienst om in zijn/haar waarheid en kracht te gaan staan. Het heeft persoonlijke transformatie ten doel.

De meer dan 100 Hart van Smaragd essences die David heeft ontwikkeld, vormen de sleutel voor persoonlijke groei en transformatie. Ze zijn ontvangen op krachtplekken in de natuur, waarna er Hart van Smaragd Licht aan toe is gevoegd. ‘Uplifting and empowering’, zo omschrijft David zijn essences. Ik kan dit volledig beamen.

Hart van Smaragd drupjes neem je in en zijn bij uitstek geschikt om datgene in jezelf op te ruimen wat jou in de weg staat.

Informatie, essences, consulten

hallo@harrietkroon.nl / mob. 06 4645 8763.

Waarom een groen hart?

Sommige mensen kunnen het Hart van Smaragd Licht waarnemen. Zij zien dan een smaragdgroen (‘emerald’ in het Engels) hart, multidimensionaal. Sommigen ervaren groen licht als zij hun ogen sluiten tijdens een Hart van Smaragd meditatie.

Ontvang onze nieuwsbrief

* Verplicht veld

Archief