Hart van Smaragd Licht

Het Hart van Smaragd Licht (Emerald Heart Light) is een uiterst hoge vorm van energie en bewustzijn dat je kunt gebruiken voor je eigen ontwikkeling. Het opent je hart. Het toont je je diepste innerlijke waarheid. Ook helpt ’t je om dat wat je belemmert om te groeien los te laten.

Sinds ik het Hart van Smaragd Licht inzet voor mijn eigen persoonlijke groei, is mijn leven niet alleen in flow, maar ook in een stroomversnelling geraakt. Door het innemen van Hart van Smaragd essences ben ik duidelijker gaan voelen wat ik in het dagelijks leven wel en niet moet doen. Ook heeft het me met mijn levensmissie in contact gebracht, wat ik nu ten volle leef. Sinds juni 2014 ben ik Elder van de Emerald Heart School of Enlightenment en sinds half augustus Moeder van het gloednieuwe, 5 dimensionele – Divine Plan – Healing Systeem. Ik kan me geen beter leven voorstellen.

5c. Foto Dave 2015Spiritueel leraar David Ashworth kreeg in 2005 het Hart van Smaragd Licht uit het universum aangereikt. Hij heeft het in de aarde verankerd. Sindsdien staat deze lichtstraal uit de Bron ieder mens ten dienst om in zijn/haar waarheid en kracht te gaan staan. Het heeft persoonlijke transformatie ten doel.

De meer dan 100 Hart van Smaragd essences die David heeft ontwikkeld, vormen de sleutel voor persoonlijke groei en transformatie. Ze zijn ontvangen op krachtplekken in de natuur, waarna er Hart van Smaragd Licht aan toe is gevoegd. ‘Uplifting and empowering’, zo omschrijft David zijn essences. Ik kan dit volledig beamen.

Hart van Smaragd drupjes neem je in en zijn bij uitstek geschikt om datgene in jezelf op te ruimen wat jou in de weg staat.

Informatie, essences, consulten

hallo@harrietkroon.nl / mob. 06 4645 8763.

Waarom een groen hart?

Sommige mensen kunnen het Hart van Smaragd Licht waarnemen. Zij zien dan een smaragdgroen (‘emerald’ in het Engels) hart, multidimensionaal. Sommigen ervaren groen licht als zij hun ogen sluiten tijdens een Hart van Smaragd meditatie.

Deel dit via

twitterlinkedinmailtwitterlinkedinmail

Volg mij op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:Archief