Hart van Smaragd essences

emerald-heart-essences

Wil je iets wat jou in je persoonlijke groei belemmert uit de weg ruimen? Ik kan een Hart van Smaragd essence voor je maken en programmeren, speciaal voor jouw doel. Deze drupjes worden ook wel Vloeibaar Licht genoemd en openen je hart en verhogen je trilling. Hierdoor verdwijnt datgene wat je in de weg staat (lees: van een lage trilling is) definitief uit je systeem. Zoals: zich repeterende gevoelens, emoties, patronen, negatieve gedachten, onzekerheid, inertie en besluiteloosheid.

Ik ben gecertificeerd Hart van Smaragd Practitioner en Elder van de Emerald Heart School of Enlightenment. Dit betekent dat ik opgeleid ben in het werken met het Hart van Smaragd Licht en de meer dan 100 essences van Vloeibaar Licht die spiritueel leraar David Ashworth heeft ontvangen.

Effectiever dan homeopathie, Bach Bloesem en ‘hands on’ werk

Hart van Smaragd essences hebben een diepere en effectievere werking dan de traditionele Bach Bloesem Remedies of homeopathie.

Ondanks dat ik ben gecertificeerd als Reiki Master en ThetaHealer, en zelfs ben afgestudeerd aan de internationaal gerenommeerde Barbara Brennan School of Healing, geef ik de voorkeur aan het werken met deze essences. Omdat zij zijn geladen met het Hart van Smaragd Licht, kan ik absoluut veel sneller, dieper en efficiënter resultaat boeken dan met traditioneel ‘hands on’ healingwerk. Het is fantastisch om mensen te zien opfleuren. Steeds weer krijg ik positieve ervaringen terug.

Hoe neem ik Vloeibaar Licht in?

Hart van Smaragd essences zijn de eenvoud zelf. Ze zitten in een klein pipetflesje. Drie keer per dag neem je 3 drupjes totdat je flesje leeg is. Dit duurt ongeveer een maancyclus (28 dagen).

Veel mensen kiezen ervoor om permanent Hart van Smaragd essences te nemen en het resultaat is constante transformatie. Hun leven wordt makkelijker, zij functioneren vrijer en blijer.

Hoe kom ik aan essences?

Je kunt een uniek, speciaal voor jou geprogrammeerd flesje van Vloeibaar Licht ontvangen via een persoonlijk consultPersoonlijke consulten gaan telefonisch of via Skype. Ik maak contact met je hart en je Hogere Zelf, die tonen wat je belemmert in je groei en potentie. Je eigen Hogere Zelf kiest vervolgens een essence die jou helpt om dat los te laten. Je persoonlijke essence neem je 3 à 4 weken in. De prijs van een flesje varieert tussen de €9,00 en €29,15.

De uurprijs voor een consult is €120,-. Ik geef op verzoek ook consulten in de avonduren en in het weekend, deze kosten resp. €129,- en €138,- per uur. Ik reken slechts per minuut, dus we kunnen zo lang of kort spreken als nodig. Alle prijzen zijn inclusief BTW en worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Boek je sessie nu

hallo@harrietkroon.nl, tel. 06 4645 8763.

Verhindering

Bij een afzegging binnen 48 uur voor onze afspraak wordt de uurprijs in rekening gebracht.

Deel dit via

twitterlinkedinmailtwitterlinkedinmail

Volg mij op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:Archief