Licht Programma’s

Om issues aan te pakken die lastiger zijn dan gemiddeld, volstaat louter een Hart van Smaragd essence niet. Voorbeelden:

  • verslaving
  • een kapot energieveld of chakra
  • een ontkoppeld grondingskoord (ieder mens heeft 4 ‘Earth Links’)
  • een thema dat je hele leven al speelt
  • trauma

Wat je in zo’n geval nodig hebt, is een langdurige boost aan Licht in de vorm van een Programma. Zo’n Licht Programma is 3 à 4 maanden actief. Eerst wordt je hartchakra gedurende 28 dagen (24 uur per dag, 7 dagen per week) gekoppeld aan het Hart van Smaragd Licht. Je hartchakra zal dan veel meer Licht opdrinken dan het in die maand kan gebruiken, om een reserve aan te leggen. Licht is immers onvoorwaardelijke liefde en welk hart wil dat nou niet? In de 2 à 3 maanden erna gaan we deze reserve inzetten om het maximale uit je Licht Programma te halen.

2 Soorten Licht Programma’s

Er zijn twee soorten Licht Programma’s:

  • 28-daagse connectie met het Hart van Smaragd Licht: €139,15
  • 28-daagse connectie met het Wheel of Light: €166,38.

De prijzen betreffen een eenmalige investering voor de gehele periode van 3 à 4 maanden. Na de eerste maand heb je nog 3 à 4 consulten en wat essences nodig (variërend van €8,61 tot €29,98 per stuk) om zo veel mogelijk uit je Licht Programma te halen.

In hardnekkige gevallen is er meer dan 1 programma nodig.

Consulten

Persoonlijke consulten gaan telefonisch of via online vdieo (Skype of Zoom). Je bent dus geen reistijd en -kosten kwijt. Ik maak op afstand contact met je hart en je Hogere Zelf. De uurprijs voor een consult is €150,-, maar ik reken slechts per minuut. Consulten worden ook in de avonduren en in het weekend gegeven en kosten dan resp. €159,- en €168,- per 60 minuten.

Boek nu je sessie hier

 

Verhindering

Bij een afzegging binnen 48 uur voor onze afspraak wordt de uurprijs in rekening gebracht.

Ontvang onze nieuwsbrief

* Verplicht veld

Archief