Divine Plan Lichttransmissie
Ons cadeau voor jou

Rondom de zonnewende biedt de Divine Plan Healing School je een gratis Divine Plan Lichttransmissie. Deze vindt plaats van woensdag 20 december om 01 uur ’s ochtends tot en met vrijdag 22 december middernacht, lokale tijd. Je kunt overal ter wereld deelnemen.

WAT IS DIT LICHT?
Het Hart van Smaragd Licht is de goddelijke kracht die het Divine Plan Healing Systeem in de wereld stuwt en het begeleidt je om volledig te gaan samenvallen met jouw individuele blauwdruk. In Divine Plan Lichttransmissies zal het Licht van Maria Magdalena ook voor jouw aanwezig zijn. Zij is degene die ons het Divine Plan Healing Systeem heeft geschonken, om jou te helpen om in je blauwdruk, op je pad en in je zachte kracht te stappen. In andere woorden: ze is er voor jou om je te helpen om in jouw unieke Divine Plan te stappen.

HET VROUWELIJKE ASPECT
Maria Magdalena heeft ons het Divine Plan Healing Systeem speciaal gegeven om de opkomst van het goddelijke vrouwelijke te ondersteunen. Vrouwen over de hele wereld hebben nu de mogelijkheid om alle aspecten van hun eigen individuele vrouwelijkheid te omarmen en te helen, op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau.

EN MANNEN DAN?
Mannen worden natuurlijk niet buitengesloten. We leven allemaal in het tijdperk van de opkomst van het goddelijke vrouwelijke bewustzijn (the Rise of the Divine Feminine). En of we het nou leuk vinden of niet, het goddelijke vrouwelijke  is in ons allemaal aan het ontwaken, mannen en vrouwen. Elke man die zich aangetrokken voelt tot de moederende en troostende liefde van Maria Magdalena is welkom om deel te nemen aan deze Divine Plan Licht Transmissie.

HOE DOE IK MEE?
Het enige wat je hoeft te doen om 3 dagen lang het Divine Plan Licht te ontvangen is je registreren. Je kunt je op verschillende manieren aanmelden

LET OP 1: JE KRIJGT GEEN REPLY VAN ONS
Je krijgt van ons geen reply of bevestiging, omdat dit simpelweg te veel werk omvat. Je mag erop vertrouwen dat jouw registratie voldoende is en door ons wordt gezien.

LET OP 2: REGISTRATIE IS ECHT NODIG
Registratie is ook nodig als je al eens eerder hebt meegedaan aan een Licht Transmissie, zodat wij weten naar wie het Licht deze keer moet.

EN DAN?
Zodra je je hebt geregistreerd, zal het Licht je intentie afwachten tot het moment dat je het wilt ontvangen. Je kunt het dus tot je nemen op elk moment dat het jou schikt. Je hoeft je maar 1x te registreren, maar je kunt het Licht gedurende deze drie dagen zo vaak ontvangen als je wilt. De beste manier om te ontvangen is liggend op bed of op een bank, onder een lekkere deken of laken, gedurende circa een uur. Relax, maak verbinding met je hart, verbindt je hart met het Hart van Smaragd Licht en het Licht van Maria Magdalena en ontvang dan. Je kunt in slaap vallen en dat is prima. Hoe beter je je kunt ontspannen, hoe dieper het Licht kan komen en je kan helpen.

JE KUNT HET LICHT OVERAL OM VRAGEN
Je kunt gedurende 3 dagen gebruik maken van de transformatieve kracht van het Divine PLan Licht. Dit cadeau is voor jou om je te ondersteunen in je persoonlijke en spirituele groei. Je kunt het Licht ondersteuning bij van alles vragen, bijvoorbeeld:
– Innerlijke rust vinden
– Een antwoord op een levensvraag
– Inzicht in een situatie krijgen
Etc.

DEEL VOORAL
Natuurlijk mag je dit evenement delen met iedereen die het Divine Plan Licht zou kunnen gebruiken. Wij werken wereldwijd.

VRAGEN?
Stel ze gerust: welkom@divineplanhealingschool.org.

Ik wens je een fijne Lichttransmissie,

Harriët Kroon

Moeder van het Divine Plan Healing Systeem
Oprichtster van de Divine Plan Healing School

http://www.divineplanhealingschool.org/