2014 Is een jaar van diepe transformatie voor mij geweest. Het begon tijdens de Hart van Smaragd Retraite op Lanzarote, eind januari. Het thema was Expansie en dat heb ik geweten. Het universum wierp me het gehele jaar de ene uitdaging na de andere in de schoot. Cadeaus die uit het niets in mijn leven neerdaalden. Overrompelend, diepe angsten triggerend, maar meer nog dan dat: ze voelden juist. Ik wist het meteen, hiervoor ben ik naar de wereld gekomen, ze horen bij Mijn Pad. Vluchten kan niet meer.

Natuurlijk wist ik dat het Hart van Smaragd Licht ‘uplifting and empowering’ werkt en dat het ons ten dienst staat om in onze kracht te gaan staan, maar de snelheid waarmee het transformatie teweeg kan brengen heeft me verbaasd en mij nog meer respect voor de kracht van dit Licht bijgebracht.

Wat is er gebeurd?

  • In januari ontving ik het verzoek om niet alleen Emerald Heart Divine Plan Healer, maar ook Divine Plan Docent te worden. Mijn hart maakte spontaan een sprongetje en met plezier heb ik de trainingen en bijbehorende initiaties ontvangen.
  • Eind mei viel opeens een uitnodiging op mijn deurmat om Elder te worden van de Emerald Heart School of Enlightenment. Dit raakte een zielsverlangen. Op 4 juni ben ik toegetreden tot de Board of Elders.
  • Op 16 augustus vroeg Lynne Shaw (degene die het Divine Plan Healing Systeem heeft ontvangen) mij om de Moeder van het Divine Plan Healing Systeem te worden. Haar Guidance had haar te kennen gegeven dat haar een nieuwe levensrol wachtte en dat ik de persoon was om haar ‘baby’ aan over te dragen. De overdracht werd voor Lynne een les in loslaten en voor mij een les in het ontvangen en aanvaarden van mijn potentie. De rol van Moeder bestaat uit het ontvangen van Guidance over de verdere ontwikkeling van het Divine Plan Healing Systeem en het uitdragen ervan. Mijns inziens heeft deze gloednieuwe healingmethode de potentie om minstens zo populair als Reiki te worden. Ja, wereldwijd. Ik zal mij inzetten om in mijn leven zo veel mogelijk zaadjes te zaaien, zodat ook de generaties na ons van deze ongekend krachtige en simpele healingmethode gebruik kan maken.
  • Tijdens de equinox, op 21 september, heb ik een Divine Plan training mogen geven in Gold Coast, Australië, waar zelfs deelnemers uit Nieuw-Zeeland naartoe vlogen.
  • Op 16 oktober heeft een Japans bureau dat healers en spirituele leraren uit de hele wereld uitnodigt, heeft me gevraagd om een paar Divine Plan trainingen te komen geven in Tokio. Dit zal in maart plaatsvinden.
  • Op 28 en 29 oktober heeft David Ashworth (het oorspronkelijke kanaal van het Hart van Smaragd Licht) het trainen van Emerald Heart ‘Essence Practitioners’ en ook van ‘Program Practitioners’ overgedragen aan 7 van de 8 Hart van Smaragd Elders. Als je wilt leren werken met hoge-trillingsessences van vloeibaar Licht, hoef je niet meer naar Engeland te vliegen, maar kun je nu bij mij terecht.
  • Eind januari 2015 zal de volgende Emerald Heart Retraite die ik organiseer op Lanzarote plaatsvinden. Het is dan precies 10 jaar geleden dat Dave het Hart van Smaragd Licht ontving en voor ons beschikbaar maakte. Natuurlijk zullen we dit vieren 🙂 Het zal de laatste retraite zijn die Dave houdt. (Er zijn nog enkele plekken!)

In januari had ik nooit kunnen bevroeden dat het thema Expansie zo krachtig zou uitwerken. 2014 Zat vol initiaties. Ik kijk hier met dankbaarheid op terug.

Door de enorme transformatie die ik het afgelopen jaar heb doorgemaakt, mocht ik een veel krachtiger kanaal van het Hart van Smaragd Licht worden. Als Elder van het Hart van Smaragd en tevens als Moeder van het Divine Plan Healing Systeem, heeft mijn werk een indringender signatuur gekregen. Mijn meditaties, consulten en healingen dragen dieper dan voorheen.

Dit brengt mij tot enkele wijzigingen in mijn praktijkvoering per 1 januari 2015:

  • Mijn uurprijs gaat naar €80,- overdag. (Avond €90,- en weekend €100,-). Dit is exclusief BTW. Overigens blijf ik per minuut rekenen.
  • Deze uurprijs gaat voor iedereen gelden, ook voor cliënten die al langere tijd met mij werken en momenteel een lager tarief dan anderen betalen.
  • De kosten voor package & porto gaan een fractie omhoog, naar €7,- exclusief BTW.

Ik hoop op je begrip voor deze wijzigingen. Mochten er vragen rijzen, schroom niet mij te benaderen. Graag via hallo@harrietkroon.nl.

Lief mens, ik wens je een fijne decembermaand en een vervullend 2015 toe!

Harriët Kroon

Elder van het Hart van Smaragd & Hart van Smaragd Practitioner

Moeder van het Divine Plan Healing Systeem